Rucolapesto
(4 annosta)
1 ruukku Pirkka rucolaa
30 g (1 dl) Pirkka Parhaat parmesaania
1/2 dl Pirkka auringonkukansiemeniä
1/2 dl Pirkka Parhaat ekstra neitsytoliiviöljyä, Italia
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
(1 tl sitruunan raastettua kuorta)
(4 annosta)
1 ruukku Pirkka rucolaa
30 g (1 dl) Pirkka Parhaat parmesaania
1/2 dl Pirkka auringonkukansiemeniä
1/2 dl Pirkka Parhaat ekstra neitsytoliiviöljyä, Italia
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
(1 tl sitruunan raastettua kuorta)
Paloittele rucolaa hieman (voit käyttää myös varret). Raasta parmesaani.
Paahda auringonkukansiemenet kuivassa pannussa. Hienonna valkosipulinkynsi veitsellä.
Mittaa ainekset, valkosipulia lukuunottamatta, tehosekoittimeen ja soseuta. Voit käyttää myös sauvasekoitinta. Lisää lopuksi valkosipuli (ja halutessasi sitruunankuori).
Tarjoa pastakastikkeena, kokeile myös leivän levitteenä tai kala- ja broileriruokienkanssa.
Kirpputorilöytö-lasiastia (yksi monesta..) tositoimissa
1 kommentti:
Rucolapesto on siaraan hyvää. Oon kerran maistanu. Pitänee testata toi sun resepti!!! Tai laittaa isäntä testaamaan :D
Lähetä kommentti