lauantai 27. helmikuuta 2010

Hartiahuivi vol2. ?

Tein mummolle syntymäpäivälahjaksi toiveiden mukaisen hartiahuivin.
Koska tieto lahjatoiveesta tuli vähän myöhään tällaiselle -ei niin nopealle-kutojalle, oli keksittävä joku ratkaisu. Ja sehän oli "pom pom"-lanka. Hetken tutkittuani huomasin markkinoilla olevan Novitan lisäksi muitakin pallura-lankoja ja tutkimusmatkalla paikalliseen lankamekkaan päädyin Katian Big Snow Lux:iin.


Lanka: Big Snow lux
Puikot: 5mm pyöröt
Menekki 400g
ja neulontaan ei montaa iltaa mennyt!

Mummo taisi olla tyytyväinen
<3


Nyt olisikin sitten ongelma.
Samaisen lankamekan synttärialesta löysin vihersekotelman samasta langasta (viimeisen erän 2 viimeistä kerää!!!) enkä tiedä mitä siitä tekisin!? Viimeksi se jäi jotenkin vaivaamaan, kun en heti ostanut ja nyt oli siis pakko. Mutta hartiahuivia siitäkinkö? Se on jo toisaalta tehty ja nähty. Tyynynpäälisiä? Pipo? Kauluri? Kenties matto? No eiköhän taas ideat kypsy kunhan maltan aikani kerää pyöritellä.

2 kommenttia:

kanhan kirjoitti...

Ei ois mitään hyviä säärystinideoita....????? Ostin kaks kerää lankaa et äiti kutoo mulle jotkus kivat säärystimet ;)

Kikka3 kirjoitti...

http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=86&d_id=35

tossa ihan perus joustinneule-säärystimet Garnstudiolta mut itse henk koht tykkään kaikiasta lettikuvioista <3 Samoilta sivuilta löytyy paljon myös muita ihania ohjeita!!

Myös Novitan sivuilla kannattaa käydä surffaamassa ja katsella "säärystinsilmällä" esim sukkien varsia, kaulahuiveja ja paitojen hihoja :)

Terveisiä Äitille!