tiistai 23. helmikuuta 2010

Huovutuskokeiluja

Selvisimme mahataudeista ja muusta nuhakuumeesta, mutta eikös uusi tauti tulla köröttänyt jo vauhdilla. Nimittäin pari päivää sitten iski vakavanpuoleinen huovutuskuume. Muutaman päivän on mielessä pyörinyt nuo vapaalankahuovutukset ja visioinnit tekeleistä ovat työstyneet mielessä vilkkaasti.
Lueskelin nopeasti muutamia vinkkejä viisaampien blogeista ja ryhdyin hommiin.
Tarkoituksena oli tehdä kaksi kokeilua. Toinen langalla ja toinen hahtuvalla.

Huivi-huovutus-kääröt tein yömyöhäisellä ja saivat jäädä koneeseen odottamaan että aamulla startataan muutamien muiden huopujien kanssa pyykkikone. Itselläkään ei meinannut uni tulla kun niin innoissani odotin että mitä sieltä kääröistä tuleekaan! Ihan tuli joulu mieleen! :D

Tällaisista lähdettiin liikkeelle:


Yllä: Vapaalankahuovutus-huivi
Alla: Vapaahahtuvahuovutus-huivi


Ja tällaisiin kääröihin ne sidottiin. Kumpainenkin omaansa.


Ja kuinkas sitten kävikään...
Oranssi (vapaalanka) tuli pesukoneesta avautuneena pakettina, lankasotkumykkyränä :(
Tosin huomasin jo illalla kun paketti oli jo koneessa odottamassa aamun huovutusta että lanka jota käytin ei ollutkaan Novitan huopanen-lankaa vaan Ainoa!!!! En raskinut purkaa, vaikka jo melkein arvasin ettei tuotos onnistu.
Vihreä (Hahtuva) sen sijaan oli pysynyt lähes paketissaan (pitänee tämän partiolaisen harjoitella solmuja vielä tovi etteivät aukea koneessa...) ja hetken kuivahtamisen jälkeen uskaltauduin avaamaan. Jonkun verran oli huopunut lakanasta läpi, joten hankala oli saada huivia irti, mutta ehjänä kuitenkin pysyi ja hieno tuli! :) Rusetit vielä somisteeksi päihin. (Taitaa mennä tämä lahjapakettiin ystävälle, jonka päiville illalla ollaan menossa)


Ihanaa joskus onnistuakin!!!

Ei kommentteja: