keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Maurin makasiini

Tänään pääsin taivaaseen.
Mä luulin että olisin jo vähän kasvanut ja kehittynyt ja päässyt romumieltymyksestöni.
En.
En läheskään.
Ihan piti mennä samana päivänä vielä toisen kerran peräkärryn kanssa hakemaan isommat ostokset. Oma mies on työmatkalla, mutta onneksi ystävä oli myötämielinen ja lainasi omaa miestään logistisiin (peräkärryllä peruutus) ja voimallisiin ongelmatilanteisiin.

Tällaisia löytöjä:




Olohuoneen pöytä, kirjoja mm laulukirja, Pelle Svanslös ja joulukirjakatalogeja vuosilta 1946, 1947 ja 1953. Viimeisimmät joulusomistukseen..
Sekä kahvimylly, pärekori ja rumpu lasten musakorin.

Pöytä näytti ensin tältä ja ihan söpöhän tuo muovipäälinenkin oli. Pyyhkiminen vain sai sen haisemaan pahalta ja rosteiset nastatkaan ei ole kovin esteettiset... poistin MUUTAMAN nastan ja muovin oih! Nyt se on TäYdElLiNeN!





Viimeisimpänä se uuden reissun vaatinut  ihastus/kauhistus. Jopa Mauri-maksiininisäntä totesi ettei ottaisi ikinä tämmöistä karmistusta kotiinsa... noh, kauneus on katsojan silmissä ja varsinkin jos se on sokaistunut kaikesta ihanasta rojusta.
Kaappi on umpipuuta ja kieltämättä uutta maalipintaa kaipaava. Ihan täydellinen lasten leluille. Kotona tosin vasta tuli mieleen että lasten huoneet on ylhäällä ja se kaappi on aika iso ja painava.... Nooh, se on sen ajan murhe. Jos nyt ensin suti käteen ja homma alkuun.




4 kommenttia:

sari kirjoitti...

mahtavia!

ensi kerralla viet sitten mutkin sinne :) tosin ihan tollaista kaappia en taida saada matkatavaroihin...

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi kaappi! Mikä värin se saa pintaansa? Ellu

Kikka3 kirjoitti...

Mietin että ehkä ihan valkoiseksi vedän, mutta sisältä vaikka keltaiseksi :) jotainpirteää pitää olla!

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa hyvältä!