torstai 29. marraskuuta 2012

The Kengät

Ne saapuivat!!!


Lippunauhoja

Lapsen 4v. synttäreille piti saada vähän karnevaalitunnelmaa ja tein kauan haaveillut lippunauhat valmiiksi. Pienten lasten kanssa hommasta tulee helpoiten valmista, kun tekee yhden työvaiheen päivässä/illassa. Leikkaus, ompelu, silitys, ompelu.
Angry birds kangas oli jäännös kevään heittopussi projektista ja riitti juuri hyvin lippuihin. Toisen puolen väriä mietin pitkään, sillä halusin siirtää nauhat pojat huoneeseen sitten synttärien jälkeen. Ikeassa löytyi tämä turkoosi/petrooli sisustuskangas ja olin myyty.  Mustat nauhat olivat myös must.








Maaninen kirppiskeskiviikko

Mies työmatkalla.

Mulla miljoona projektia siksi suunnitteilla.

Puolet jäi toteuttamatta puuttuvan tarpeiston vuoksi. Siksi kirppikselle siis. Mutta miksi käydä vain yhdessä kun kerrankin lähtee. Ja toinen lapsista vielä kerhossakin 3 tuntia. Niin. Poikkeampa vielä toisessa ja ehkä kolmannessakin käytetyn tavaranmaailmassa. Pullakahvit vielä viimeisessä ja siinä se kolmituntinen menikin.

Löydöt olivat kyllä (lähes) kaikki tarkkaan harkittuja ja ehdottomasti kohtuu hintaisia.

Tässä näitä:

 Tässä ensimmäinen kasa












Ja tässä lisää..




Vanhoja täkkejä, nanso paita, koreja, kaunis villakangas takki, hameita,..

Kuvista puuttuu taaperokärryt (odottavat ulkona toisten moisten rinnalla pihamaalle juoksijoita), soittimia ja pakolliset pikkuautot shoppailuseuralle.


Suunitellut laatikot ja pikkuhylly tosin jäivät löytymättä...






Laadunvalvonta osaston tarkastama ja hyväksymä.

tiistai 13. marraskuuta 2012

jatkolahja, Pipo

Kaulaliinalle kaveriksi aloitin lauantaina ja päättelin sunnuntai-iltana vielä pipon. Ohje on Novitan uusimmasta, talvi 2012, sivusuuntaan neulottu pipo miehelle.



Kylläpä on huonolaatuisia kuvia, pahoitteluni.
Piposta kuitenkin tuli mieluinen ja kivan napakkahan tuo neule on.

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivä

Oma mies, lasteni isä sai lahjaksi vaimon (167cm) mittaisen kaulaliinan. Uusilla leimasimilla, joita ystävän kanssa tilattiin Paperellasta, leimasin ja liitin huiviin vielä "Dad" merkin.






Kaulaliina on kudottu aina oikein ja lankana Novitan musta Kelo.

Itselle muistiin; jos menet leffaan katsomaan esim Bondin Jamesia, huolehdi ettei kutomuksen lanka kiristy liikaa jännityksestä tai Daniel Craigistä... Meinasi tulla makkarainen huivi.